Marbella Golf Club Resort

Marbella Golf Club Resort

Marbella Golf Club Resort

Een van de mooiste Golf Club Resorts van Marbella is wel Los Arqueros Golf & Country Club. Deze prachtige 18-holes golfbaan is ontworpen door de wereldberoemde golf pro Seve Ballesteros. Los Arqueros Golf Club ligt tussen de heuvels van Marbella in het gelijknamige resort Los Arqueros. Met zijn 18-holes baan, die je ook in twee keer 9-holes kunt lopen, is dit een waar paradijs voor de golfliefhebber. De baan heeft een groot hoogteverschil, waar vooral de tweede 9-holes (Hole 10 t/m 18) mooi hoog in de heuvels liggen. Met vrij smalle stroken, lange afstanden en sommige holes omringd door water, is dit een absolute top golfbaan in Marbella.

Het ideale klimaat van Marbella zorgt ervoor dat u ook in de wintermaanden November t/m Maart prima kunt golfen. Met temperaturen van 16-20 graden in de winter is het goed vertoeven en is Marbella Golf Club Resort Los Arqueros de perfecte bestemming voor iedere golfliefhebber.
De Golf Club heeft zoals gezegd 18 holes. Hier staan 71 slagen voor, oftewel par 71. Er zijn diverse holes met een afstand van wel 400 m maar ook een flink aantal kortere holes.

We hebben de holes en de afstanden hieronder in een overzichtelijke tabel voor u gezet. De tabel is onderverdeeld in hole 1 t/m 9 en 10 t/m 18.

Eerste 9 Holes Tweede 9 Holes
Hole 1 – Par 4 – 347M Hole 10 – Par 4 – 330M
Hole 2 – Par 3 – 156M Hole 11 – Par 3 – 144M
Hole 3 – Par 4 – 361M Hole 12 – Par 4 – 320M
Hole 4 – Par 4 – 311M Hole 13 – Par 5 – 458M
Hole 5 – Par 3 – 154M Hole 14 – Par 4 – 289M
Hole 6 – Par 5 – 519M Hole 15 – Par 4 – 376M
Hole 7 – Par 4 – 304M Hole 16 – Par 3 – 150M
Hole 8 – Par 5 – 480M Hole 17 – Par 4 – 350M
Hole 9 – Par 4 – 283M Hole 18 – Par 4 – 335M

 

Marbella Golf

Als u een fervent golfliefhebber bent en u zoekt een prima bestemming waar u het hele jaar een balletje kunt slaan, dan is Marbella de ideale locatie. Er zijn meerdere golf club resorts in Marbella met allemaal hun eigen identiteit en moeilijkheidsgraad. Marbella Golf is zeer populair onder de overwinteraars en vakantiegangers. De golfbanen worden het hele jaar door goed bezocht. Voor sommige Marbella Golf Club Resorts is een lage handicap vereist, maar de meeste banen mag je bezoeken met een GVB (Golf Vaardigheid Bewijs).

Uitzicht op zee vanaf dit Marbella Golf Club Resort

De ligging van Marbella

Op nog geen 3 uur vliegen van Amsterdam bereik je al Zuid Spanje en kom je aan op de luchthaven van Malaga. Vervolgens is het nog een kleine drie kwartier rijden naar het golfparadijs Marbella. Marbella heeft een zeer gunstige ligging met een zeer zacht winterklimaat en zeer warm zomerklimaat. Temperaturen in de wintermaanden komen nauwelijks onder de 15 graden en met gemiddeld 340 dagen per jaar zon is Marbella een top golf bestemming. De Costa del Sol telt meer dan 40 golfbanen en wordt daarom vaak de Costa del Golf genoemd. Wij kunnen u, als golfliefhebber, zeker een bestemming als Marbella Golf Resort Los Arqueros aanraden. Alleen al de adembenemende ligging in de heuvels en het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee maakt dit de moeite meer dan waard.

Comments are closed.